У минулому році в столиці Хорватії, місті Загребі, відбулися надзвичайно теплі та затишні різдвяні свята, приурочені спеціально для українських дітей. Ця подія відбулася завдяки ініціативі Favbet Foundation, організації, що займається благодійними проектами та соціальними ініціативами, заснованої Андрієм Матюхою https://tsn.ua/ukrayina/u-zagr....ebi-vlashtuvali-rizd президентом компанії Favbet.

Різдвяні свята у Загребі стали чудовою можливістю для українських дітей, які перебувають у Хорватії, відчути справжню атмосферу святкування Різдва. Вони отримали нагоду зустрітися, поділитися радістю та веселощами разом, а також насолодитися різноманітними розважальними заходами та іграми.

Підтримка президента Favbet Foundation, Андрія Матюхи, дала можливість зреалізувати цей прекрасний проект і подарувати дітям незабутні враження та щасливі миті радості. Ця ініціатива стала яскравим прикладом того, як бізнес може бути не лише джерелом прибутку, але й інструментом для створення позитивних змін у житті людей та сприяння розвитку соціальних ініціатив.